2024 DGS başvuru süresi ve detayları!

2024 DGS başvuru süresi ve detayları!

Türkiye genelinde binlerce öğrenci, akademik hayatlarına yeni bir adım atmak için heyecanla 2024 Dikey Geçiş Sınavı'na başvuruyor.

Sınav, ön lisans eğitimini tamamlayan adaylara dört yıllık lisans programlarına geçiş fırsatı sunuyor. Başvuru süresi hızla yaklaşıyor, acele edin ve geleceğinizi şekillendirin!

Başvuru tarihi ve süresi

2024 DGS başvuruları için geri sayım başladı! Adaylar, 20 Mayıs'a kadar ÖSYM'nin internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru süresi dolmadan yerinizi ayırtın ve geleceğinizi garantileyin. Unutmayın, başvuru tarihleri kaçırılmayacak kadar önemli!

Başvuru nasıl yapılır?

Başvuru işlemi oldukça basit ve hızlıdır. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne (AİS) giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler. Daha sonra, anlaşmalı bankalardan veya ÖSYM'nin e-Ödemeler sistemi üzerinden sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayabilirler.

Başvuru süresi sona ermeden önce işlemlerinizi tamamlamayı unutmayın. Geleceğinizi şekillendirecek bu adımı atmak için acele edin ve 20 Mayıs'a kadar başvurunuzu tamamlayın. Unutmayın, başvuru süresi bir daha gelmeyebilir!

2024 DGS başvuruları devam ediyor ve son tarih yaklaşıyor. Ön lisans eğitimini tamamlayan adaylar, dört yıllık lisans programlarına geçmek için bu fırsatı kaçırmamalılar. Başvuru süresi için son gün 20 Mayıs, sınav ise 30 Haziran'da yapılacak. Acele edin ve geleceğinizi garantileyin!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.