Halkbank'tan beklenen hediye fırsatı!

Halkbank'tan beklenen hediye fırsatı!

Halkbank, müşterilerine özel sunduğu yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor. Otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara 500 TL'ye varan ParafPara hediye edileceği duyuruldu. Kampanyanın detayları ve katılım şartları merak konusu oldu. İşte tüm ayrıntılar...

Halkbank, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanyası ile otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Banka, bireysel kredi kartı sahiplerinin kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanma imkânı tanıyor.

Kampanya katılım şartları

Kampanyaya katılmak oldukça basit. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilmesi yeterli. Sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesi gerekiyor. Ancak talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanmalı.

Kampanya kapsamında her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanma şansı bulunuyor. Kazanılan ParafParalar, 10 Haziran 2024 tarihinde ilgili kredi kartına ya da vadesiz hesaba yüklenecek. Ancak, mevcut talimatların iptal edilerek yeniden verilmesi kampanya kapsamına dahil edilmiyor.

Kampanyanın önemli detayları

  • Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi durumunda verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.
  • Kampanya kapsamında yüklenen ParafParaların geri alınmaması için; fatura talimatı verildikten sonraki 6 ay boyunca talimatların ödenmesi gerekiyor. Aksi takdirde yüklenen ödül 6 aylık süre sonunda geri alınacak.
  • Kredi kartından verilecek talimatlara istinaden gerçekleşecek fatura ödemelerinde ödemenin gerçekleşeceği tarihten itibaren nakit avans faiz oranı üzerinden faiz işletilecek.

Nasıl katılabilirsiniz?

  • Halkbank Mobil Uygulama > Ödeme/Vergi > Otomatik Ödeme Talimatlarım > Otomatik Ödeme Talimatı Ver
  • Halkbank İnternet Şubesi > Ödeme > Fatura > Fatura Talimatları > Yeni Talimat Girişi

Halkbank’ın sunduğu bu fırsatla, hem faturalarınızı otomatik ödeme talimatı ile kolayca ödeyebilir hem de 500 TL’ye varan ParafPara kazanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve katılım için Halkbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.