Velilere önemli duyuru: 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı birinci sınıf kayıtları başlıyor!

Velilere önemli duyuru: 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı birinci sınıf kayıtları başlıyor!

İlkokul birinci sınıfa kayıt yaptıracak olan veliler için önemli duyuru okul müdürlüğü tarafından yayımlandı. Türkiye genelinde dikkate alınabilecek örnek bir duyuru ile kayıt sürecine dair ayrıntılar paylaşıldı.

Kayıt süreci ve aday kayıt listesi

Birinci sınıfa kayıt ile ilgili duyurular, okulumuzun web sayfasında yer alacaktır. Temmuz ayında, okulumuzun alım bölgesinde bulunan 1. sınıf aday kayıt listesi e-okul sistemine yansıyacak ve bu sistemde adı görünen öğrencilerin kayıtları otomatik olarak yapılacaktır.

Alım bölgemize Temmuz ayından sonra taşınan velilerimiz, okulumuza bizzat gelerek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Aday kayıt listesinde bulunan ve belirli şartları taşıyan öğrenciler için kayıt erteleme hakkı bulunmaktadır. Veliler, Temmuz ayının sonuna kadar öğrencinin kimlik belgesi ile okulumuza gelerek kayıt erteleme işlemini yapabilirler. Kayıt yaşı hesaplaması ve erteleme hakkı ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin şube oluşturma işlemleri hakkında duyurular da okulumuzun web sayfasında yapılacaktır. Şube oluşturma süreci, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla titizlikle yürütülecektir.

Önemli tarihler ve işlemler

Öğrencilerin eğitim hayatına sağlıklı ve başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için belirtilen tarihlere ve işlemlere dikkat edilmesi büyük önem arz etmektedir. Gerekli işlemleri zamanında tamamlamanızı önemle rica ederiz. Öğrencilerimizin geleceğini birlikte inşa edeceğimiz bu süreçte, iş birliğiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

İşlem

Tarih

Açıklama

Aday Kayıt Listesi

Temmuz ayı

e-okul sisteminde yayınlanacak

Kayıt Erteleme

Temmuz sonu

Öğrencinin kimlik belgesi ile okulda yapılacak

Şube Oluşturma

Belirlenecek

Okulun web sayfasında duyurulacak

Bu duyuruyu dikkate alarak, gerekli işlemleri zamanında tamamlamanızı rica ederiz. Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim hayatına başlaması için tüm velilerimize teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.