2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona eriyor! Karneler ne zaman dağıtılacak?

2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona eriyor! Karneler ne zaman dağıtılacak?

2023-2024 eğitim-öğretim yılının bitmesine kısa bir süre kala, öğrenci ve veliler karnelerin ne zaman dağıtılacağını merak ediyor. 14 Haziran Cuma günü, tüm kademelerdeki öğrenciler karnelerine kavuşacak.

Karne Dağıtım Saatleri

Karnelerin dağıtım saatleri, il ve ilçe yönetimleri tarafından belirleniyor. İl merkezlerinde karneler, valilikte yapılan temsili karne dağıtımının ardından öğrencilere verilecek. İlçelerde ise kaymakamlıkların karne dağıtım töreninden sonra öğrencilere ulaştırılacak. Bu süreçle ilgili detaylar, okul müdürlerine il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından iletilecek.

Hazırlıklar

Okul yönetimleri, karneleri en geç 13 Haziran Perşembe günü hazırlayacak. 14 Haziran Cuma günü, okul öncesinden ortaöğretime kadar tüm kademelerde karneler, şube rehber öğretmenleri tarafından dağıtılacak.

Dağıtım Süreci

Karneler, öğrencilerin bir yıl boyunca gösterdikleri çabanın ve başarılarının belgesi olarak büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle dağıtım süreci özenle planlanmaktadır. İl merkezlerinde valilikte, ilçelerde ise kaymakamlıkta yapılan törenlerin ardından okul yönetimleri ve öğretmenler karneleri öğrencilere ulaştıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.