AUZEF 2024 bahar dönemi final sınavları ve giriş belgeleri açıklandı

AUZEF 2024 bahar dönemi final sınavları ve giriş belgeleri açıklandı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), 2024 bahar dönemi final sınavları için takvimini duyurdu.

Bahar dönemi vize sınavlarının tamamlanmasının ardından öğrenciler, final sınavları için hazırlıklarını sürdürdü. AUZEF'in açıkladığı takvime göre, final sınavları 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Her gün sabah saat 09.30'da ve öğleden sonra saat 14.00'te olmak üzere iki oturum halinde yapılacak sınavlar, öğrencilerin akademik performanslarını değerlendirecek.

Sınav Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

AUZEF 2024 bahar dönemi final sınavlarına katılacak öğrenciler için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Öğrenciler, giriş belgelerine İstanbul Üniversitesi AUZEF'in resmi web sayfası (https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/) üzerinden ve AUZEF ana sayfası (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinden ulaşabilirler. Giriş belgelerini zamanında temin ederek sınav günü için gerekli hazırlıklarını tamamlamaları önem arz etmektedir.

AUZEF Bahar Dönemi Sınav Takvimi Detayları

AUZEF bahar dönemi final sınavları takvimi aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

  • Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları): 29-30 Haziran 2024
    • Sabah Oturumu: 09.30
    • Öğleden Sonra Oturumu: 14.00
  • Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları): 3-4 Ağustos 2024
  • Mezuniyete Üç Ders Sınavı: 14 Eylül 2024

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.