KPSS görevli ücretleri ne kadar?

KPSS görevli ücretleri ne kadar?

14 Temmuz tarihinde düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için görev alacak öğretmenlerin ücretleri açıklandı. Sınavda görev alacak öğretmenlerin alacakları ücretler ve diğer detaylar haberimizde.

KPSS Lisans Oturumları ve Görevli Ücretleri

14 Temmuz'da yapılan KPSS Lisans oturumu iki ayrı oturum şeklinde olacak. Bu sınavda görev alacak öğretmenler, çeşitli pozisyonlarda farklı ücretler alacaklar. İşte KPSS'de görev alacak öğretmenlerin alacakları ücretler:

  • Gözetmen Ücreti: 1.025 TL
  • Salon Başkanı Ücreti: 1.057 TL
  • Yedek Gözetmen Ücreti: 769 TL
  • Bina Sınav Sorumlusu Ücreti: 1.922 TL

İki Oturumda Görev Alacaklar İçin Ekstra Ücret

Her iki oturumda da görev alacak olan öğretmenler, belirtilen ücretlerin iki katını alacaklar. Bu, öğretmenlerin hem sabah hem de öğleden sonra oturumlarında görev yapmaları durumunda toplam ücretlerinin iki katına çıkacağı anlamına geliyor.

ÖSYM'den Uyarı: ÖSYM, sınavda görev alacak personele yönelik bir uyarı yazısı da yayınladı. Bu yazıda, görevli öğretmenlerin görevlerini yerine getirirken dikkat etmeleri gereken hususlar hatırlatıldı. Görevlerinde ihlal yapan personel hakkında soruşturma açılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.