ÖSYM duyurdu: 2024 KPSS Lisans sınav giriş belgeleri erişime açıldı!

ÖSYM duyurdu: 2024 KPSS Lisans sınav giriş belgeleri erişime açıldı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), merakla beklenen 2024 KPSS Lisans sınavı için sınav giriş belgelerini yayımladı. Bu duyuru, adayların sınav yerlerini ve salon bilgilerini önceden öğrenmelerini sağlayarak sınav gününe hazırlıklarını tamamlamalarına olanak tanıyor.

Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Erişilir?

Sınav giriş belgelerine ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden 04 Temmuz 2024 tarihinden itibaren saat 10.00'dan sonra erişilebilir. Adaylar, T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile bu belgelere kolayca ulaşabilirler.

Önemli Uyarılar

  • Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu: 14 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenecek olan bu oturum için adayların sınav başlama saatinden önce belgelerini temin etmeleri gerekmektedir. Saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

  • Eğitim Bilimleri Oturumu: Aynı gün, 14 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.30'da başlayacak olan bu oturum için adayların sınav giriş belgelerini saat 14.30'dan önce temin etmeleri gerekmektedir. Bu saatten sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.