Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları için geri sayım başladı: ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı!

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları için geri sayım başladı: ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı!

2024 yılı Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları, adayların büyük bir heyecanla beklediği konular arasında yer alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 109. Dönem Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir tarih belirledi. Adaylar, sınav sonuçlarına temmuz ayında ulaşabilecekler.

ÖGG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EGM tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 29 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen ÖGG sınav sonuçları 12 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, EGM’nin resmi internet sitesindeki duyurular ekranında ilan edilecek.

ÖGG Sınav Sonuçlarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile EGM’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden veya EGM mobil uygulamasından öğrenebilecekler. Posta yoluyla sonuç belgesi gönderilmeyecek; internet sayfasındaki duyurular adaylara resmi tebliğ olarak kabul edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.