Öğretmenler için seyahat fırsatı: Kampanya detayları açıklandı!

Öğretmenler için seyahat fırsatı: Kampanya detayları açıklandı!

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte öğretmenler için seyahat fırsatları da artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim Neferlerine Minnet projesi kapsamında öğretmenler için özel bir kampanya düzenledi. Türk Hava Yolları işbirliğiyle yurt içi uçuşlarda geçerli %20 indirimli uçak bileti fırsatı sağlanacak.

Kampanya Detayları

Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteklediği kampanya, öğretmenlerin yaz tatili sürecinde ekonomik seyahat etmelerine olanak tanıyor. Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak üyelikle indirimden yararlanmak mümkün olacak. Öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de benzer bir kampanya ile tanışmıştı ve bu kez yaz tatili boyunca da bu avantajdan faydalanabilecekler.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak için öğretmenlerin Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesine giderek üyelik oluşturmaları gerekmektedir. Üyelik işlemi sonrasında indirimli uçak bileti fırsatından direkt olarak yararlanabileceklerdir.

Bu kampanya, öğretmenlere özel olarak düzenlenmiş olup, yaz tatili boyunca seyahat planları yapan öğretmenler için önemli bir avantaj sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.