Yusuf Tekin'den Trafite Öğrencisi Tarafından Öldürülen Öğretmen Mahir Çoğaç İçin Taziye Mesajı: Şiddeti Kınıyoruz

Yusuf Tekin'den Trafite Öğrencisi Tarafından Öldürülen Öğretmen Mahir Çoğaç İçin Taziye Mesajı: Şiddeti Kınıyoruz

Yusuf Tekin'den Öğretmen Mahir Çoğaç İçin Taziye Mesajı: Şiddeti Kınıyoruz

Bugün Kocaeli'de yaşanan üzücü olayda, öğretmen Mahir Çoğaç, trafikte bir öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bu acı haber, eğitim camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayımladı.

Bakan Tekin'in taziye mesajında şu ifadeler yer aldı: "Trafikte uğradığı menfur saldırı sonucu değerli meslektaşımız Mahir Çoğaç öğretmenimizin yaşamını kaybettiğini teessürle öğrendim. Eğitim ailesi olarak şiddetle mücadele kapsamında en somut adımlarımızdan biri olan ÖMK'nin Meclis gündemine alınacağı bugün, bu alçak saldırıda bir meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz."

Bakan Tekin, mesajının devamında şiddetin her türlüsünü bir kez daha kınadığını ifade ederek, Mahir Çoğaç'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, öğrencilerine, mesai arkadaşlarına ve maarif ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.