AÖF yaz okulu kayıt takvimi açıklandı! Ne zaman başlıyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt takvimi belli oldu. Öğrenciler için büyük bir merakla beklenen bu takvimle ilgili tüm detayları sizin için derledik.

AÖF yaz okulu kayıtları, bu yıl 1 Temmuz ile 5 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Kayıtlar, online platform üzerinden gerçekleştirilecek. Öğrenciler, aöf.anadolu.edu.tr adresindeki öğrenci otomasyonu aracılığıyla ders seçimlerini yapabilecekler.

Yaz okulu ücretleri nasıl ödenecek?

Yaz okulu kayıt ücretleri, ders seçimi aşamasında öğrencilere görüntülenecek. Bu ücretler, kredi kartı veya banka kartı ile online olarak ödenebilecek. Yaz okuluna katılacak öğrenciler, kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra derslerine başlayabilecekler.

Kayıt Türü

Tarih Aralığı

Yaz Okulu Kayıtları

1 Temmuz - 5 Temmuz

Eğitim Süresi

1 Temmuz - 17 Ağustos

Yaz Okulu Sınavı

17 Ağustos

-

Bu yıl, AÖF yaz okulu yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleşecek. Öğrenciler, başarısız oldukları dersleri tekrar alabilecekleri gibi, hiç almadıkları dersleri de yaz okulunda tamamlama fırsatı bulacaklar. Yaz okulu, 1 Temmuz'da başlayıp 17 Ağustos'ta sona erecek ve öğrenciler, eğitim sürecinin sonunda sınava girecekler.

Neden yaz okulu?

Yaz okulu, öğrencilere eksik veya başarısız oldukları dersleri tamamlama imkanı sunarken, aynı zamanda bir üst yarıyıldan dersler alarak akademik ilerlemelerini hızlandırma fırsatı tanıyor. Bu uygulama, öğrencilerin mezuniyet sürecini kısaltmalarına yardımcı oluyor.

-

  • Kayıt tarihlerinde online platform üzerinden başvuru yapın.
  • Ders seçimi aşamasında ücret bilgilerini kontrol edin.
  • Ücretlerinizi kredi kartı veya banka kartı ile online olarak ödeyin.
  • Ders seçimlerinizi tamamlayarak yaz okulu sürecine başlayın.

-

AÖF yaz okulu kayıtları, temmuz ayının ilk haftasında başlıyor. Öğrenciler, online platform üzerinden başvurularını yaparak yaz okulu kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Yüz yüze eğitim ve yaz okulu sınavları ile ilgili tüm detaylar, aöf.anadolu.edu.tr adresinde yer alıyor. Yaz okuluna katılacak tüm öğrencilere başarılar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri