Belediyeye mühendis ve tekniker alımı yapılacak: Şartlar açıklandı!

Arnavutköy Belediyesi, Personel A.Ş. bünyesinde tekniker ve mühendis alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar!

Başvuru Şartları ve Detaylar

Tekniker alımı için adaylardan en az meslek yüksekokulu harita kadastro bölümü mezunu olmaları isteniyor. Adayların ayrıca sağlık açısından elverişli olmaları ve İstanbul ilçesi sınırlarında ikamet etmeleri gerekiyor.

Mühendis alımı için ise adayların harita ve kadastro fakültesi mezunu olmaları şartı aranıyor. Başvuru yapacak adayların ayrıca İstanbul il sınırları içerisinde ikamet etmeleri ve sağlık açısından elverişli olmaları gerekiyor.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Başvurular 3 Haziran 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Başvuruların yapılacağı adres ise "Atatürk Mahallesi, Ömür Sokak No: 7/2 Arnavutköy/İstanbul" olarak belirlendi. Başvuru süreciyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Arnavutköy Belediyesi'nin sağladığı bu istihdam fırsatı, ilgili alanda kariyer yapmak isteyen adaylar için önemli bir adım olabilir. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları sağlayarak başvurularını tamamlamaları ve bu fırsatı değerlendirmeleri önemlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri