Devamsızlık affı bekleyen öğrencilere kötü haber: Bakan Tekin açıklama yaptı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Etimesgut Şehit Yasin Kendircioğlu Ortaokulu'ndaki yıllık değerlendirme toplantısında önemli açıklamalara imza attı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Toplantıda, öğrencilerin merakla beklediği devamsızlık affı konusunda net bir tutum sergileyen Bakan Tekin, bu konuda affa yönelik bir düzenlemenin olmayacağını belirtti.

Devamsızlık Affı Gelmeyecek

Bakan Tekin, devamsızlık affı konusunda daha önce de yaptığı açıklamalarda olduğu gibi, herhangi bir affın gündemde olmadığını vurguladı. Tekin, devamsızlık nedeniyle sınıfta kalan öğrenciler için af taleplerine olumsuz yanıt vererek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu konuda bir değişiklik planlamadığını ifade etti. Tekin’in açıklaması şöyle:

"Devamsızlıkla ilgili herhangi bir af ya da benzeri düzenleme yapmayı düşünmüyoruz."

DYK Kursları

Bakan Tekin, özellikle üniversiteye hazırlanan öğrenciler için alternatif çözüm yolları sunulduğunu belirtti. Bu çerçevede, öğrencilerin eksikliklerini gidermek amacıyla Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) düzenlendiğini ve bu kursların öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamada etkili bir araç olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri