İŞKUR iş ilanı: Belediyeye ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak!

Burdur Belediyesi, Bahtaş A.Ş Burdur Akaryakıt Hizmetleri ve Pazarlama A.Ş. tarafından personel alımı yapılacağını duyurdu. Çocuk bakımı ve eğitimi alanlarında deneyimli adaylara kapılarını açan bu iş fırsatı için başvuru detayları haberimizde!

İş Detayları

Burdur Bahtaş A.Ş, çocuk bakımı ve eğitimi alanlarında çalışacak yeni personeller arıyor. İş ilanına başvuracak adaylar için belirlenen nitelikler ve şartlar şu şekilde:

Başvuru Nitelikleri

  • Çocuk Bakıcısı ve Çocuk Bakım Elemanı: En az 2 yıllık önlisans mezunu olmalı ve çocuk gelişimi alanında deneyime sahip olmalı.
  • Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni: 4 yıllık lisans mezunu, pedagojik formasyon sertifikasına sahip ve okul öncesi eğitim alanında deneyimli olmalı.

Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı,
  • Askerlik görevini tamamlamış veya askerlikle ilişiği olmamalı,
  • TCK’da yer alan ilgili suçlardan mahkum olmamalı,
  • Devletin güvenliğine ve anayasal düzene karşı suçlardan hüküm giymemiş olmalı.

Başvuru Süreci

Başvuru yapmak isteyen adaylar, 4 Haziran 2024 tarihine kadar şahsen başvurmalıdır. Gerekli belgeler arasında başvuru formu, diploma, pedagojik formasyon sertifikası ve alanında alınmış eğitim belgeleri bulunmaktadır. Detaylı bilgi için kılavuza göz atabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri