İŞKUR işçi alımı yapıyor: İşte alım yapılacak kadrolar!

Marmaraereğlisi Belediyesi, personel ihtiyacını karşılamak üzere İŞKUR aracılığıyla 40 temizlik ve belediye zabıtası alımı yapacak. İlan kapsamında park temizlik işçileri, temizlik işçileri (elle cadde, sokak, park) ve belediye zabıtası pozisyonları için personel alımı yapılacak. Başvurular sadece şahsen yapılacak ve detaylar belirtilen tarihler arasında gerçekleşecek.

İşe Alınacak Personel Sayısı ve Dağılımı:

  • 15 Park Temizlik İşçisi
  • 15 Temizlik İşçisi (Elle Cadde, Sokak, Park)
  • 10 Belediye Zabıtası

Başvuru Şartları ve Detayları:

İlköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık sorunu bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak gibi kriterler aranacak. Ayrıca, başvuru yapacak adayların Marmaraereğli ilçe sınırları içerisinde ikamet etmeleri gerekmektedir.

  • Temizlik personeli alımında en az ilköğretim mezunu olma şartı aranmaktadır.
  • Zabıta memuru alımı için ise en az lise mezunu ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

Başvuru Süreci ve Detayları:

Başvurular 5 Haziran 2024 tarihinde başlayacak ve en geç 9 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, başvurularını istenen belgelerle birlikte Marmaraereğli Belediyesi Hizmet Binası'na şahsen yapmalıdır. Başvuruların e-posta ile de kabul edildiği belirtilmiştir. Başvuru detayları için ilanın tam metnine buradan ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri