Kurban Bayramı öncesi destek ödemeleri bekleniyor…

Haziran ayı Aile Destek Programı ödemelerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Yaklaşan Kurban Bayramı'ndan dolayı ödemelerin bayramdan önce yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Sosyal Aile Destek ödemeleri için ödeme tarihleri sorgulanıyor.

Destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen destek ödemelerinin haziran ayı ödeme tarihleri merak konusu. Aile destek ödemeleri için, haziran ayı ödeme tarihi araştırılıyor. 12 ay boyunca 850 ile 1250 TL arasında Aile Destek Programı kapsamında ödemeler yapılıyor.

Bayramdan önce hesaplara yatırılacak

Ramazan Bayramı'na denk gelen ödemeler için bakanlık bayramdan önce hesaplara yatırmıştı. Kurban Bayramı 16 Haziran'da başlayacağı için destek ödemelerinin 10-15 Haziran tarihlerinde yapılması bekleniyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödeme tarihleri ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak geçmişte yapılan uygulamalar göz önüne alındığında, bayram öncesinde ödemelerin hesaplara yatırılması bekleniyor.

Bu durum, ihtiyaç sahibi vatandaşların bayram öncesinde maddi desteklerini alarak bayram öncesi hazırlıklarını yapmalarını sağlayacak ve onların yaşam standartlarını bir nebze olsun yükseltecektir. Ödemelerin bayramdan önce gerçekleşmesi, ailelerin bayram öncesi maddi sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletecek ve bayram sevincini daha mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri