O ilde YKS'ye girecek adaylara toplu taşıma ücretsiz olacak!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Türkiye genelinde milyonlarca öğrencinin katılımıyla gerçekleşen önemli bir sınavdır. Bu yıl 8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan YKS için öğrenciler ve veliler ulaşım konusunda merak içerisindeydi. Sonunda beklenen haber geldi: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sınav günü ulaşımı ücretsiz yapacak!

Ücretsiz Ulaşım Müjdesi: Kocaeli, YKS Sınavında Adaylara Kolaylık Sağlıyor!

Binlerce Adaya Ücretsiz Ulaşım Hakkı

Kocaeli, YKS sınavına 120.195 öğrenciyle katılım sağlayacak. Bu büyük katılımın ve sınavın öneminin farkında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sınav günü öğrencilerin ve görevlilerin ulaşımını kolaylaştırmak adına ücretsiz ulaşım imkanı sunacak.

Sınav Günü Ek Seferler Düzenlenecek

Sınav günü artan talebi karşılamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında ek seferler düzenleyecek. Bu sayede öğrenciler ve görevliler, sınav yerlerine kolaylıkla ve zamanında ulaşabilecekler.

Ulaşım Belgesi Göstermeniz Yeterli

Sınava girecek olan adaylar ve görevliler, sınav günü toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilmek için sınav giriş belgelerini veya görevli kartlarını göstermeleri yeterli olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu uygulama ile adayların sınav stresini azaltmayı ve güvenli bir şekilde sınava yetişmelerini sağlamayı hedefliyor.

Kocaeli'de yapılacak olan YKS sınavında, öğrencilerin ve görevlilerin sınav yerlerine ulaşımını kolaylaştıracak bu adım, sınav öncesi heyecanını azaltacak ve sınav günü daha rahat bir ortamın oluşmasına katkı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri