YKS'ye katılacak adaylar dikkat: Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık!

Nüfus Müdürlükleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak öğrencilerin yardımına koşuyor. Özellikle sınav öncesinde gerekli olan belgeleri almak için öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hafta sonu da hizmet verecekler.

Açık Tutulan Saatler

Sınav merkezlerinde bulunan il ve ilçelerdeki nüfus müdürlükleri, 8-9 Haziran tarihlerinde öğrencilere kapılarını açacak. Cumartesi günü 07.00-17.00, Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet verecek olan müdürlükler, randevu almadan işlem yapacaklar.

İşlem Kolaylığı ve Hızlı Hizmet

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta ise sınav öncesinde sınav giriş belgesini yanlarında bulundurmaları. Belgelerini ibraz ederek, Nüfus Müdürlükleri'ne başvuran öğrenciler, hızlı ve sorunsuz bir şekilde işlemlerini tamamlayabilecekler.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, öğrencilere başarılar dilerken, hafta sonu da hizmet verecek olmalarının öğrenciler için büyük bir kolaylık olduğunu vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber Haberleri