2024 ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Soru ve cevap anahtarına nasıl erişilir? İşte detaylar

ATA AÖF sınav sonuçları ve soru cevapları, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konular arasında yer alıyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) Bahar Dönemi final sınavları, 1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. Sınavın ardından öğrenciler, sınav sonuçlarını ve doğru cevapları merakla bekliyor.

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

ATA AÖF final sınav sonuçları, sınavın tamamlanmasının ardından öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. Her ders için 30 dakika sürenin verildiği final sınavlarında, adayların dört yanlış cevapları bir doğru cevabı götürüyor. Öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve nasıl erişilebileceğini merak ediyor.

Soru ve Cevap Anahtarlarına Erişim

ATA AÖF sınav soruları ve cevap anahtarları, sınavın tamamlanmasının ardından ATA AÖF'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Öğrenciler, Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden sınav sorularına erişim sağlayabilirler. Ayrıca, sınav sorularına itiraz etmek isteyen öğrencilerin belirtilen tarih ve saatler arasında başvuru yapmaları gerekiyor.

Sonuçların Açıklanması Bekleniyor

ATA AÖF sınav sonuçları, sınavın tamamlanmasını takiben yaklaşık olarak 2 hafta içerisinde ilan edilecek. Öğrenciler, ATA AÖF Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden sonuçlarını öğrenebilecekler. Beklenen açıklama tarihi 16 Haziran olarak belirlenmiş olsa da, kesin bir tarih henüz netleşmedi.

Vize ve Final Sınavının Etkisi

ATA AÖF sınavlarında başarı notlarının belirlenmesinde vize ve final sınavlarının etkisi büyük. Başarı notu, ara sınav puanının %30'u ve yarıyıl sonu/bütünleme/üç ders sınav puanının %70'i alınarak hesaplanır. Öğrencilerin geçme veya kalma durumunu bu başarı notu belirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri