Cumhurbaşkanı ne söyledi? 2024 Öğretmen atama takvimi belli oluyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde kabine toplanıyor. Beştepe'de gerçekleşecek toplantının en önemli gündem maddesi öğretmen atamaları. 2024 öğretmen atamaları ile ilgili heyecanlı bekleyişte sona gelindi. İşte merak edilenler

Öğretmen atama takviminde iki aylık kaymanın sonunda meraklı bekleyiş sona eriyor. Onlarca öğretmen adayının heyecanla beklediği 2024 öğretmen atama takvimi sonunda netleşiyor. Bakan Tekin'in geçtiğimiz hafta sonu Pazartesi günü toplanacak kabineyi işaret ettiği andan itibaren bekleyiş başladı.

Muhtemelen pazartesi günü her şey belli olacak” açıklamasını yapan Tekin'in ifadeleri doğrultusunda bugün kabinenin toplanması bekleniyor. Toplantıda emekliler, dar gelirli aileler başta olmak üzere atama bekleyen öğretmenler gündemde olacak. Yapılacak toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayınla kamuoyu duyurusunda bulunacak. Erdoğan'ın o duyuruda atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımına yönelik açıklama yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde bir araya gelecek kabinenin 6 Mayıs Pazartesi (bugün) saat 15.00'da toplanması bekleniyor.

Bu yıl için öğretmen adaylarının beklentisi yüksek. Peki bakan Tekin bu konuda ne söylüyor? 130'u aşkın farklı branşın bulunduğunu dile getiren Tekin, branş ve kontenjan dağılımı ile ilgili herhangi bir haksızlık olmayacağına dikkat çekti.

“Atamalar adil şekilde otomatik bir yazılımla sağlanacak. Hiçbir endişe olmasın. Tamamen eşit ve objektif bir branş dağılımı yapacağız”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri