Bursluluk sınav sonuçları açıkladı mı? MEB İOKBS sınav sonuç ekranı sorgula!

Bursluluk sınavına giren İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerinin uzun süredir beklediği sonuç ekranı sonunda açıldı mı? Burs almaya hak kazanan öğrencilerin listesine nasıl ulaşılır? MEB İOKBS bursluluk sınavı sonuç ekranına dair işte merak edilenler

Eğitimde fırsat eşitliği sunan, öğrencilerin daha iyi imkanlarla eğitim görebilmesini sağlayan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sorunsuz şekilde tamamlandı. 21 Nisan tarihinde uygulanan sınav 5. 6. 7. ve 8. sınıflar ile 9.10. ve 11. sınıf öğrencileri için tamamlandı. Geriye sınav sonuçlarının açıklanması kaldı.

MEB İOKBS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bakanlık tarafından yapılacak değerlendirme sonrası meb.gov.tr adresi üzerinden paylaşılacak. İOKBS bursluluk sınav sonuçları için geri sayım başladı.

MEB İOKBS Sınav Sonuç Ekranını Görüntüle!

Bakanlık öncelikle sınava katılan adayların görüntüleyebilmeleri için İOKBS sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarını erişime açtı. 21 Nisan tarihinde yapılan paylaşım sonrası bu kez sonuç ekranı ne zaman belli olacak? sorusu gündeme geldi.

Bakanlık paylaştığı kılavuz ile 2024 yılı bursluluk sınav sonuçlarını 17 Mayıs tarihinde ilan edeceğini duyurdu. İOKBS sınav sonuçlarına elektronik ortamda erişmek isteyenler 17 Mayıs 2024 günü meb.gov.tr adresinden sınav sonuç ekranını görüntüleyebilir. Şu an için Bakanlık tarafından paylaşılan resmi bir açıklama bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri