MEB personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı…

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu İktisadi İşletmesi bünyesinde teknik servis elemanı, aşçı, resepsiyon görevlisi gibi pozisyonlarda personel alımı yapacak. Başvurular, belirlenen tarihler arasında şahsen yapılacak ve adayların gerekli belgelerle başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru şartları ve detaylar

Adayların en az lise veya ilköğretim mezunu olmaları ve belirli deneyim sürelerine sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, 18 yaşını doldurmuş olma, MEB onaylı hijyen belgesine sahip olma, kamu haklarından mahrum olmama, çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmama ve Antalya ili merkez ilçelerinde ikamet etme yer almaktadır.

Başvurular, 11-14 Haziran 2024 tarihleri arasında şahsen yapılacak ve gerekli belgelerle Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevi'ne başvurulabilecektir. Başvuru kılavuzu ve detayları inceleyerek MEB personeli olmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler içerisinde başvurularını gerçekleştirebilirler.

MEB personel alımıyla ilgili detaylar ve başvuru süreci, adayların dikkatle incelemesi gereken önemli bilgiler içermektedir. Başvuru kılavuzuna erişerek gerekli belgeler ve şartlar hakkında bilgi sahibi olan adaylar, başvuru sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri