MEB'den öğretmen ve öğrencilere müjde!

Milliyet Eğitim Bakanlığı, öğrencilere ve eğitimcilere yönelik olarak yaz tatili öncesinde 3 ayrı tatil fırsatı sunduğunu duyurdu. Bu kapsamda, milyonlarca öğrenci 9 günlük bir aranın ardından 15 Nisan Pazartesi günü tekrar ders başı yaptı. Ancak, öğrenciler ve öğretmenler gelecek tatillerin ne zaman olacağını merak ediyorlar. Özellikle 5. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrenciler için belirlenen günlerde okulların kapalı olacağı açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve eğitimciler için yaz tatili öncesinde 3 gün okul tatili duyurdu. Milyonlarca öğrenci, 9 günlük bir aranın ardından 15 Nisan Pazartesi günü ders başı yaptı.

MEB'den öğretmen ve öğrencilere müjde!

Öğrenciler ve öğretmenler, yaz tatilinden önce hangi günlerin tatil olacağını merak ediyorlar.

Okulların kapanış tarihleri ve tatil günleri yoğun ilgi görüyor. Ayrıca, eğitim-öğretim günlerinin mevcut 180 günden 200 güne çıkarılması planlanıyor.

Türkiye'de yaz tatili süresi, daha önce 13 hafta iken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren 11 haftaya indirilmiş durumda.

Önemli tatillerden biri de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu gün okullar tatil olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri