Okul Müdürlerinin ve Müdür Yardımcılarının Görev Yerleri Değiştirildi

Aynı kurumda 4 ve 8 yılı dolduran müdürlerin ve müdür yardımcılarının yapmış oldukları tercihler neticesinde görev yerleri değiştirildi. Peki görev yeri değiştirilen okul yöneticileri yeni görevlerine ne zaman başlayacaklar? Detaylar haberimizde...

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra başlayan, aynı kurumda 4 veya 8 yılını doldurmuş olan okul yöneticilerinin görev yerlerinin değiştirilmesi işlemleri için 5 Nisan Cuma gününe kadar okul yöneticileri tercih işlemlerinde bulundular.

Tercih işlemleri sonucunda okul yöneticilerinin yeni görev yerleri 16 Nisan tarihinde açıklandı. Belirtilen takvim gereği okul yöneticileri bağlı bulundukları il milli eğitim müdürlüklerinin resmi internet sitelerinden yeni görev yerlerini öğrenebileceklerdir.

Tüm bu süreçlerin yanında okul müdürleri ve müdür yardımcıları 4 yıldır aynı kurumda hizmet veriyorlarsa tekrar aynı kurumda görevlerine devam etme hakları bulunmaktadır.

8 yıldır aynı kurumda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları ise mecburen farklı bir kuruma görevlendirilmeleri gerekmektedir.

Yeniden görevlendirilen okul yöneticileri 12 Temmuz tarihinde görevlerine başlayacaklardır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

MEB Personel Haberleri