Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere ek ders haberi Online çalışma fırsatı!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yaz tatilinde ek ders karşılığında online çalışma fırsatı sunuyor. İşte detaylar:

Yeni Fırsat: Ek Ders İmkanıyla Yaz Tatilinde Çalışma

Öğretmenlere yaz tatilinde ek gelir fırsatı doğuyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Ulusal Araştırma Projesi ABİDE kapsamında öğretmenleri sınav puanlama işlemlerinde görevlendiriyor.

Çalışma Detayları ve Programı

Öğretmenler, Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren puanlama çalışmalarına katılacaklar. Planlamaya göre, puanlama işlemleri farklı sınıf düzeyleri için belirlenen haftalarda gerçekleşecek.

Hangi Branşlardan Öğretmenler Görev Alacak?

Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri öğretmenleri, proje kapsamında görev alabilecekler. Görev süresince öğretmenlere ek ders ücreti ödenecek.

Başvuru Süreci ve Son Tarih

Proje kapsamında görev almak isteyen öğretmenler, 31 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularını yapabilecekler. Bu sayede öğretmenler, yaz tatilinde ek gelir elde etme imkanına kavuşacaklar.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Ulusal Araştırma Projesi ABİDE, öğretmenlere ek ders karşılığında yaz tatilinde online çalışma fırsatı sunuyor. Bu adım, öğretmenlere ek gelir sağlamanın yanı sıra, öğrencilerin sınavlarının puanlanması sürecine katkıda bulunma şansı da sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri