Öğretmenlere Haziran dönemi ek ders ücreti müjdesi: Kimler daha fazla alacak?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin haziran dönemi mesleki çalışma süreci başladı. Bu dönemde öğretmenlerin alacağı ek ders ücretleri ve özellikle hangi öğretmenlerin daha fazla kazanç sağlayacağı merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Haziran Dönemi Mesleki Çalışmalar Başladı

24 Haziran 2024 itibariyle başlayan haziran dönemi mesleki çalışmaları, 28 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında öğretmenler, günlük mesleki çalışmalar için ek ders ücreti alacaklar. Her gün için 3 saat ek ders ücreti ödenecek ve bu toplamda 15 saat ek ders ücreti anlamına gelecek.

Özel Eğitim Öğretmenlerine Artırımlı Ücret

Özel eğitim öğretmenleri, diğer öğretmenlere göre ek ders ücretlerini artırımlı alacaklar. Bu öğretmenler, %25 artırımlı ek ders ücreti ile ödüllendirilecek. Bu artış, seminer dönemi boyunca fazladan 3,75 saat ek ders ücreti anlamına geliyor.

Özel eğitim öğretmenlerinin ek ders ücretlerinin artırımlı olması, bu öğretmenlerin öğrencilerle yoğun ve özverili çalışmaları nedeniyle ekstra ödeme almalarını sağlıyor. Böylece, bu öğretmenlerin ek ders ücretleri artırımlı olarak sisteme girilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri