Öğretmenlere müjde: Rekor promosyon ödemesi!

Mevcut promosyon anlaşmalarını geride bırakan bir anlaşma imzalandı! Öğretmenlere ve milli eğitim çalışanlarına yapılan promosyon ödemeleri rekor seviyeye ulaşıyor. Daha önce en fazla 25 bin TL olarak imzalanan promosyon anlaşmaları, yeni anlaşma ile 58 bin TL'ye çıkıyor.

Rekor promosyon miktarı: 58 bin TL!

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çiçek'in duyurusuna göre, ilçede görev yapan öğretmenler ve milli eğitim çalışanları 58 bin TL promosyon ödemesi alacaklar. Bu rekor promosyon miktarı, öğretmenlerin maaşlarının iki katını buluyor.

Açılan promosyon ihalesinde, tüm bankalar arasından en yüksek teklifi veren Akbank, 58 bin TL ile ihalenin sahibi oldu. Bu büyük promosyon ödemesi, şimdiye kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması olarak tarihe geçti.

Öğretmenlere ve milli eğitim çalışanlarına yapılan bu rekor promosyon ödemeleri, emeklerinin ve fedakarlıklarının karşılığını almalarını sağlayacak nitelikte. Bu anlaşma, öğretmenlere duyulan değeri ve önemi bir kez daha vurguluyor. Gelecek dönemde, benzer promosyon anlaşmalarının yaygınlaşmasıyla öğretmenlerin ekonomik olarak daha iyi koşullarda çalışmaları hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri