Öğretmenlerin e-okul görevleri denetleniyor: Savunmalar alınacak!

Sene sonuna yaklaşırken, e-okul üzerinden tüm öğretmenlere görevler verildi. Özellikle resim, müzik, beden eğitimi gibi derslerden yapılan etkinlikleri yürüten öğretmenler daha fazla görevle karşı karşıya. İşte detaylar!

Bu sene karnelerde yapılan tasarım değişikliği ile birlikte, karnelerin sağ tarafında öğrencilerin yıl boyunca görev aldıkları sosyal etkinliklerle ilgili bir alan bulunacak. Bu alana tüm öğretmenler, görev aldıkları sosyal etkinliklerde bulunan öğrencilerin bilgilerini işleyecekler.

Görevlerin onaylanması ve takibi

İşlenen bilgiler, okul yönetimi tarafından onaylandıktan sonra sosyal etkinlikler modülünde yerini alacak. Özellikle resim, beden eğitimi, müzik gibi derslerde düzenlenen sosyal etkinlikler, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştiğinde e-okul kurum işlemleri sosyal etkinlikler modülü üzerinden işlenerek karnelere yansıtılacak.

İlgili iş ve işlemler okul yönetimi tarafından ayrıca takip edilecek. Görevlerini yerine getirmeyen öğretmenler ise önce sözlü, sonra yazılı olarak uyarılacak. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilerek savunmaları alınacak ve haklarında soruşturma açılacaktır.

Öğretmenler için e-okul üzerinden verilen görevler, öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımının izlenmesi ve raporlanması açısından büyük önem taşıyor. Öğretmenlerin bu görevlerini eksiksiz ve zamanında yerine getirmesi, öğrenci başarısının ve etkinliklere katılımın doğru bir şekilde değerlendirilmesi açısından kritik bir rol oynamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri