Öğretmenlerin haziran dönemi mesleki çalışmaları başladı! Bu ay herkesten fazla mı alacaklar?

Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan öğretmenler için haziran dönemi mesleki çalışma süreci başladı. Bu süreç, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerlerle dolu olacak.

24 Haziran'dan itibaren başlayan ve 28 Haziran'a kadar devam edecek olan seminerlerde, öğretmenlere günlük 3 saat ek ders ücreti ödenecek. Toplamda 15 saatlik mesleki çalışma süreci için ek ders ücreti hesaplanacak.

Özel eğitim öğretmenlerine artırımlı ek ders ücretleri

Özel eğitim öğretmenleri, diğer öğretmenlerden farklı olarak seminer sürecinde ekstra bir avantaj elde edecekler. Onlara her bir seminer saati için %25 artırımlı ek ders ücreti ödenecek. Bu durum, özel eğitim öğretmenlerinin mesleki çalışmalara katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu artırımlı ek ders ücreti, özel eğitim öğretmenlerinin mesleki gelişimlerine daha fazla katkı sağlamalarına yardımcı olacak. Böylece, özel eğitim alanında çalışan öğretmenlerin motive olmaları ve daha etkin bir şekilde seminerlere katılmaları hedefleniyor.

Yeni düzenlemeyle birlikte öğretmenlerin seminerlere katılımı ve ek ders ücretleri konusundaki görüşleri önem kazanıyor. Öğretmenler, mesleki gelişimlerine katkı sağlayan bu tür uygulamaların sürekli olarak teşvik edilmesini bekliyor.

Seminer sürecinde öğretmenlere sağlanan ek ders ücretleri ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgi almak için Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu sitede, güncel duyurular ve eğitim politikalarıyla ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Haberleri