Öğretmenlere Rekor Promosyon !

Öğretmenlere Rekor Promosyon !

Öğretmenlere Rekor Promosyon !

Mersin Tarsus İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akbank arasında yapılan 3 yıllık promosyon anlaşması ile öğretmenler rekor ücret alacak.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akbank Tarsus Şubesi arasında 3 yıllık maaş promosyon anlaşması imzalandı. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu , Akbank ile yapılan promosyon anlaşması ile ilgili yaptığı açıklamada, '' Müdürlüğümüze bağlı 45 okul/kurumun Banka Maaş Ödeme Protokolü imzalandı.

Müdürlüğümüz ile Akbank Tarsus Şubesi arasında imzalanan protokole göre 45 okul/kurumumuzda görev yapan personellerimize kişi başı 57.100 TL promosyon ödemeyi taahhüt eden Akbank Tarsus Şubesi, 45 okul/kurumumuzda görevli personellerimizin maaş, ek ders vb. ödemelerine 3 yıl süre ile aracılık edecektir. Protokol kapsamında bulunan personellerimize hayırlı olsun '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonelleri.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.